Hvordan steke perfekte ytrefiletskiver av svin

Mange gode tips til tilberedelse av svinefilet i skiver.

Dette trenger du:

  • Ytrefilet av svin (skiver)
  • Salt og pepper
  • Margarin

Tips: Kjøttet bør ligge i romtemperatur ca en halvtime før steking

Tips: Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir før steking for å få en brun og fin stekeskorpe.

Tips: IKKE stek for lenge
Steker du for lenge blir det tørt.

Trinn 1: Krydre med salt og pepper

Trinn 2: Stek med god varme
Når margarinet har sluttet å bruse kan du legge på kjøttet. Stek i ca 2 min på hver side. Dra panna til sides og etterstek i ca 3 min.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!