Hvordan lage wok med pak choi og biff
Lag en herlig asiatisk wok med pak choi kål og biff.
Dette trenger du:
- Pak Choi eller norsk kål
- Finhakket charlottløk
- Hvitløk
- Østerssaus
- Soyasaus
- Sesamolje
- Sesamfrø
- Sukker
- Pepper
- Olje
- Biffstrimler
Trinn 1: Del opp kålen i biter
Trinn 2: Lag marinade til biffen
Bland finhakket charlottløk, hvitløk, østerssaus, soyasaus, sesamolje, sesamfrø, sukker, pepper og olje. Bland biffstrimlene rundt i marinaden.
Trinn 3: Fres biffstrimlene
Trinn 4: Tilsett ingrediensene til woken
Ha ekstra olje i panna og fres først litt hvitløk. Tilsett kålstilkene. Tilsett soyasaus, sukker, pepper, østerssaus, sesamolje. Rør godt sammen og tilsett kålbladene. Ha i biffen igjen når det er ferdig stekt.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!