Hvordan lage reinsdyrplomme med kantareller og småløk
Smakfult kjøtt fra vidda.
Dette trenger du:
- Reinsdyrplomme
- Smør/olje
- Salt og pepper
- Hakket timian
- Poteter
- Strøkavring
- Oksekraft
- Rødvin
- Skogsbær
- Kantareller
- Småløk
- Eddik
- Hvitvin
Trinn 1: Brun kjøttet
Krydre med salt, pepper og timian.
Trinn 2: Stek videre i ovnen
Trinn 3: Tilbered potetene
Snitt potetene nesten helt gjennom. Sett dem med snittflaten opp i en ildfast form. Pensle potetene og strø over salt, pepper og strøkavring. Stek i ovnen.
Trinn 4: lag sausen
Kok sammen kraft, rødvin og skogsbær.
Trinn 5: Stek kantareller og småløk
Stek i olje. Ha over eddik og vin.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!