Hvordan lage porchert Salma-laks

Salma er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin, produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. Salma er av den ypperste sashimikvalitet og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker, ansett som den beste laksen i verden.

Dette trenger du:

  • Salma
  • Salt og pepper
  • Dill
  • Sitron
  • Hullsleiv
  • Skarp kniv
  • Kasserolle

Trinn 1: Del i serveringsstykker

Trinn 2: Kok opp vann og tilsett salt, pepper, dill og sitroner.

Trinn 3: Legg laksestykkene i vannet
Legg laksestykkene i etter vannet er oppkokt og kjelen satt til sides. Salma skal kun trekke, ikke koke.

Fakta: Laksen er ferdig når den har en rosa kjerne i midten

Tips: Tips til tilbehør
Sylteagurk, eple eller sellerirotmos.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!