Hvordan lage porchert Salma-laks
Salma er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin, produsert på et av verdens mest moderne oppdrettsanlegg på Bømlo. Salma er av den ypperste sashimikvalitet og blir blant de internasjonalt mest anerkjente kokker, ansett som den beste laksen i verden.
Dette trenger du:
- Salma
- Salt og pepper
- Dill
- Sitron
- Hullsleiv
- Skarp kniv
- Kasserolle
Trinn 1: Del i serveringsstykker
Trinn 2: Kok opp vann og tilsett salt, pepper, dill og sitroner.
Trinn 3: Legg laksestykkene i vannet
Legg laksestykkene i etter vannet er oppkokt og kjelen satt til sides. Salma skal kun trekke, ikke koke.
Fakta: Laksen er ferdig når den har en rosa kjerne i midten
Tips: Tips til tilbehør
Sylteagurk, eple eller sellerirotmos.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!