Hvordan lage kyllingwok med chili og ingefær
Minh Phung Tran viser deg hvordan du lager en smakfull vietnamesisk kyllingwok.
Dette trenger du:
- Charlottløk
- Hvitløk
- Soyasaus
- Sukker
- Pepper
- Olje
- Kylling
- Paprika
- Løk
- Asparges
- Ingefær
- Søt chilisaus
- Cashewnøtter
Trinn 1: Lag marinade til kyllingen
Tilsett finhakket charlottløk, finhakket hvitløk, 1 ss soyasaus, 1/2 ts sukker, pepper og olje. Bland godt sammen og legg i den oppstrimlete kylling.
Trinn 2: Kutt opp resten av ingrediensene
Paprika, løk, asparges (kok aspargesen i et halvt minutt) og ingefær.
Trinn 3: Stek i wokpanne
Legg i ingefær og kylling først. Bruk sterk varme. Tilsett en ts med søt chilisaus og til slutt cashewnøtter.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!