Hvordan lage hjertekake til fest
Har du lyst til å lage en kake til en spesiell anledning? I denne videoen gir vi deg oppskriften på en herlig hjertekake.
Dette trenger du:
- 5 plater gelatin
- 1 1/2 dl kremfløte
- 1 1/2 dl fruktyoghurt
- 1 1/2 dl kirsebærkompott
- 2 dl ferdig gelé
- 200 g frosne bær
- Sjokoladehjerter
- 2 dl kremfløte
Trinn 1: Fromasj
Bløtlegg gelatin, stivpisk krem og ha i yoghurt og kirsebærkompott. Ha i gelatinen etter du har varmet den opp.
Trinn 2: Hjertebunn
Hjertet skjæres ut av en sukkerbrødbunn, og bunnen dynkes i kirsebærkompott. Fordel fromasjen utover kaken og legg på lokket. Smør et tynt lag med kirsebærkompott på toppen.
Trinn 3: Dekorasjon
Kaken settes kjølig en halvtimes tid, og danderes så med dypfryste bringebær, hjerter og gelé. Avslutt med å sprøyte staver av stivpisket krem rundt kaken.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!