Hvordan lage hjemmelaget rødkål og surkål

Hvorfor ikke lage hjemmelaget rødkål og surkål til juleribba?

Dette trenger du:

  • Rødkål
  • Epler
  • Karve
  • Sukker
  • Salt
  • Kraft
  • Solbærsirup
  • Eddik
  • Hodekål
  • Løk

Trinn 1: Rødkål
Snitt rødkålen i tynne skiver. Del opp epler i båter og legg eplene lagvis sammen med rødkålen i en kjele. Tilsett kraft, karve, sukker, salt, solbærsirup og eddik. Rør om å la det koke i ca 45 min.

Trinn 2: Surkål
Kutt opp hodekål i skiver. Fres tynne løkskiver før du strør over karve sukker og salt. Rør om og legg i kålen. Hell over kraft og eddik og la det koke i ca 45 min.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!