Hvordan lage deilig kalkunmiddag til jul

Få tips til hvordan du kan tiberede kalkunen til julemiddagen.

Dette trenger du:

  • Kalkun
  • Smør
  • Hakket løk
  • Skivet stangselleri
  • Salt og pepper
  • Rosemarin
  • Kokt ris
  • Appelsinbåter

Trinn 1: Lagg stuffingen til kalkunen
Surr løk å selleri i smør. Krydre med salt, pepper og rosemari. Vend i ris og appelsin.

Trinn 2: Legg kalkunen i en ildfast form og fyll den med stuffingen
Krydre med salt og pepper. Bind sammen med hyssing. Pensle med smeltet smør før og under steking.

Trinn 3: Stek kalkunen
Stek nederst i ovnen ved 165 grader i ca 2 timer. La den hvile i minst 10 minutter før du skjærer den opp.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!