Hvordan lage brun lapskaus

Lær å perfeksjonere en av Norges mest spiste matretter.

Dette trenger du:

  • Smør
  • Oksekjøtt
  • Løk
  • Hvetemel
  • Kålrot
  • Sellerirot
  • Gulrøtter
  • Poteter
  • Purreløk
  • Salt og pepper
  • Persille

Trinn 1: Brun smør

Trinn 2: Ha i kjøttet
Brun løken sammen med kjøttet.

Trinn 3: Tilsett hvetemel

Trinn 4: Hell i vann eller buljong

Trinn 5: Kok i ca 1 time

Trinn 6: Ha i grønnsakene
Ha i de som tar lengst tid å koke først. La det koke i 10-15 minutter.

Trinn 7: Tilsett poteter og purreløk
Smak til med salt og pepper. Kok videre i 10 min.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!