Høsttips: Slik lager du kantarellsuppe med crispy parmesanchips

Nam! Dette er den ultimate høstretten, og den lager du helt selv i en fei.

Det begynner å bli mørkt og kaldt, og da passer det perfekt med en lun og god suppe. Og parmesanchips? Høres nesten for godt ut til å være sant.

Denne kan serveres som en forrett eller med et stykke brød som hovedrett.

Dette trenger du: 
50 g smør
1 hvitløksfed
2-3 sjalottløk
300 g kantareller
60 g hvetemel
1 liter vann
2 buljongterninger (her brukt grønnsaksbuljong)
2 dl hvitvin til matlaging
3 dl fløte
300 g parmesanost

Til pynt:
Fersk persille

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!