Har du hørt om Devilles eggs?

 Foto: Fru Timian 

For å kunne leve opp til djevelbetegnesen, skal de inneholde litt sterkt krydder – nok til at det brenner litt nedover halsen når du spiser.

Visste du at tradisjonen med å spise så store mengder egg til påske rett og slett kommer av at det var rundt påsketider hønene satte i gang med storproduksjon igjen etter en vinter med lite lys og mye kulde.

 Foto: Fru Timian 

Med dagens moderne hønserier lar ikke hønene seg påvirke av om det er sommer eller vinter, men påsketradisjonene har holdt seg. Vi spiser dobbelt så mange egg i påskedagene som vi gjør resten av året.

 Foto: Fru Timian 

 Foto: Fru Timian 

Disse herlige fylte eggene egner seg kjempegodt som både snacksemat og som en forrett.

Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften her!

 

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT  #FRU TIMIAN  #BAKE  #KAKER  #LAG DET SELV  #PÅSKE

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!