Hjemmelaget karamell uten svidde kasseroller eller fingre? Ja, gjerne!

Karamell2Foto: YouTube

Hjemmelaget karamell uten å svi fingre eller kasseroller Ja, gjerne!

Hvem setter ikke pris på litt herlig, hjemmelaget karamell? Ikke bare er det usedvanlig godt, men du kan også pakke dem inn og gi bort. Hvis du klarer la være å spise dem opp først, vel å merke.

Karamell er i alle fall noe av det beste som finnes, men du verden så vanskelig det kan være å lage dem. Sukkeret blir fort til knekk hvis du ikke følger med, og da har du plutselig fått et vaskeprosjekt. La oss ikke glemme hvor smertefullt det er å brenne seg på smeltet sukker…

Løsningen er egentlig ganske opplagt, men vi tar den allikevel med fordi det er så lett å glemme at denne muligheten finnes:  Mikroen, min venn. Mikroen.  Det er nemlig den du skal ty til for å lage karamell på den enkle måten.

Se video under for fremgangsmåte!

(Glukosesirup kan du finne i bakehylla på matbutikken. Vanlig sirup skal også funke. Det er også lett å blande søt kondensert melk med ordinær kondensert melk. Her trenger du altså den søte varianten.)

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!