Himmelsk stekt ostekake med blåbærsaus
Foto: Fru Timian
Det er en ren nytelse å spise denne ostekaken!
For å få den runde, milde smaken og fløyelsmyke konsistensen, som stekte ostekaker skal ha, spiller steketiden er viktig rolle. Kaken skal ha en forholdsvis dissete konsistens når du tar den ut av stekeovnen. Nesten så dissete at du tenker at dette ikke kan gå bra. Men den kommer til å stivne ganske så mye etter at du tar den ut av stekeovnen.
Er du i tvil, steker du den 5 minutter til. Da vil den kunne sprekke når den blir avkjølt, men smaken vil fremdeles være fantastisk.
Foto: Fru Timian
Foto: Fru Timian
Foto: Fru Timian
Foto: Fru Timian
PS! Du kan selvfølgelig servere ostekaken helt ren også, uten blåbærsausen. Den smaker veldig godt da også!
Besøk Fru Timian for å se hele oppskrift her!
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!