Fingermat til festen: Marinert laks med eggemousse

Annonsørinnhold: Kreative Idéer i samarbeid med Olivenlunden1830.

En vri på det tradisjonelle, blir herlige kanapeer til selskapet. Bruk en god sitronolje og balsamico i marinaden så blir dette skikkelig godt!

Bytt ut gravlaksen med marinert, rå laks og eggerøren med eggemousse og server på bruschettina. Husk bare å bruke olje og balsamico med god kvalitet, så kommer gjestene til å smatte fornøyd.

Du trenger:

Til marinert laks:

Ellers:

Kutt laks i tynne skiver. Bland sitronolje, sitronbalsamico og havsalt og ha marinaden over laksen. Smak til med nykvernet pepper.

Mos eggeplommene med en gaffel, og rør inn sitronolje, sennep, salt og pepper. 

Smør pestatoen på bruschettina. Ha deretter på en skive laks, så 1 ts egggemousse og avslutt med enda en skive laks. Pynt med dill og smak til med havsalt.

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!