Disse er så koselige at man nesten ikke klarer å spise dem opp!
Se hvordan man lager disse herlige små kakebamsene.
Maa Tamagosan er en kokk fra Japan, og hun står bak denne herlige metoden å lage små kakebamser på. En herlig oppskrift, enten det er til jul eller resten av året.
Vi synes de er så koselige og søte at vi ville fått problemer med å spise dem opp!
Oppskriften:
1. Forvarm ovnen til 160°C.
2. Bland 110 gram hvetemel, 20g potetstivelse og en klype salt i en bolle.
3. Bland 40 gram roesukker-sirup, 10 gram honning, og 30 gram vegetabilsk olje i en liten bolle.
4.Bland alt godt sammen, ha deigen på bakepapir, og kjevle ut.
5. Lag bamsene ved hjelp av en kakeformer.
6. Tegn ansiktene, plasser mandlene eller nøttene, og brett bamsearmene over dem.
7. Bruk resten av deigen for å lage haler.
8. Stek i ca 10 minutter først. Senk så varmen til 150 °C og stek i 10 minutter til.
Her viser hun oss hvordan man gjør det:
Kilder: Maa Tamagosan og boredpanda.