Dette lager du til matpakken: Hjemmelagde polarbrød
Foto: Fru Timian
Bak opp en hel haug og gjør klart for alle matboksene som skal smøres nå når skolen starter opp igjen!
For disse hjemmelagde polarbrødene er superpopulære!
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Polarbrød bruker å være superpopulært å ha med i matpakkene til både barnehage- og skolebarna. Ja, de bruker vel egentlig å være ganske populære hos oss voksne også når sant skal skrives.
Les også: Perfekt sensommerkake: Nektarinkake opp-ned!
Det er enkelt å bake sine egne polarbrød, og de er fine å fryse ned for så å ta opp så mange brød som du trenger.
Foto: Fru Timian
Jeg har lagd dem halvgrove, det vil si med like mye grovt mel som fint hvetemel. Vil du har dem litt grovere, kan du erstatte litt av hvetemelet med fullkornshvetemel.
For å beholde saftighetene i polarbrødene er det viktig å la de avkjøles under et klede, og det er lurt å fryse ned de du ikke spiser med en gang.
Ikke gå glipp av denne: Slik lager du matpakke med pastasalat, cherrytomater og blomkål! Nam!
Foto: Fru Timian
Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se hele oppskriften her!
POPULÆRE EMNER