Kreativ vri på frokosten: Bakt havregrøt med bringebær og kanel
Foto: Fru Timian
Jepp, du leste riktig!
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Dette er rett og slett frokostgrøten plassert i en ildfast form og bakt i stekeovnen. Hvor kult er ikke det!
Idéen fikk jeg fra Chrissy Teigen, amerikansk modell – med norske aner – og kona til musikeren John Legend. Hun er skikkelig underholdende å følge på Instagram og Instagram Story. Man kan vel trygt si at hun elsker mat – både å lage den og å spise den.
Foto: Fru Timian
Jeg har gjort en del endringer på hennes oppskrift, men idéen er fullstendig stjålet fra henne.
Jeg tenker at dette kan serveres både til frokost, men gjerne også til kveldsmat. Mannen i huset her, tar den gjerne også som middag!
Les også: Perfekt sensommerkake: Nektarinkake opp-ned!
Jepp, du leste rett! Dette er rett og slett frokostgrøten plassert i en ildfast form og bakt i stekeovnen. Hvor kult er ikke det!
Foto: Fru Timian
Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!
POPULÆRE EMNER