Oppskrift: Jordbær-cocktail med balsamico
Annonsørinnhold: Kreative Idéer i samarbeid med Olivenlunden1830.
Denne drinken egner seg like godt alkoholfri som med musserende vin. Du må bare ikke glemme balsamico. Det er nemlig der hemmeligheten ligger.
En forfriskende deilig cocktail får en ekstra “piff” om du har i balsamico med fersken- og aprikossmak. Det beste er at den egner seg svært godt uten alkohol, men er også utmerket med en musserende vin.
Andre overraskende måter å bruke balsamico på: Prøv balsamicobrente mandler
Lag gjerne opp en stor porsjon med jordbær- og balsamicosorbet og ha i fryseren. Da er det meste klart når du ønsker å overraske gjestene med denne deilige cocktailen.
(følger du lenkene i oppskriften under, finner du varen i Olivenlundens nettbutikk)
Du trenger:
Jordbær- og balsamicosorbet:
- 500 gram frosne jordbær
- 1 liten neve basilikumblader
- 3 ss fersken- og aprikosbalsamico
- 1 eggehvite
Ha alle ingrediensene i en blender eller foodprocessor og kjør blandingen glatt. Sett sorbeten i fryseren
Coctail:
- 2 ss jordbær- og basilikumsorbet
- 1 ss fersken- og aprikosbalsamico
- 1 ss sitronsaft
- 1,5 dl kullsyrevann eller musserende vin
Ha alle ingrediensene i en bolle, og bland det sammen. Hell over i glass, og pynt gjerne med basilikumblader og friske jordbær. Skål!