Oppskriften som går i arv fra gjest til gjest: Arvefisken
Du må dele oppskriften med dine venner sånn at retten blir verdig sitt navn
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Nå kjære leser får du overgitt et stort ansvar: Arvekyllingen har i mange år vært min mest leste oppskrift her på bloggen, og her om dagen fikk jeg tilbakemelding fra en leser som sa at hun brukte å lage arvekyllingen med hvit fisk istedenfor kylling. Det syntes jeg hørtes så godt ut at jeg måtte bare prøve selv også. Og den ble stor suksess med en gang hjemme hos oss!
Slik lager du arvekylling
LES SAKEN
Men så er det jo noe med at Arvekyllingen heter nettopp det fordi oppskriften blir arvet fra person til person. Det kan jeg jo ennå ikke si om denne oppskriften, så det er altså her ditt ansvar kommer inn – under forutsetning av at du faller like mye for middagen som jeg gjorde: Du må dele oppskriften med dine venner sånn at retten blir verdig sitt navn!
Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se hele oppskriften her!
Førjulskos: Oppskrift på himmelske kanelsnurrer
LES SAKEN
Populære emner: DIY-mat Fru Timian Høst