Slik lager du snickerskake med veldig god glasur
Dette er en herlighet av en konfektkake
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Ja, jeg vet det! Jeg har opptil flere oppskrifter på snickerskake her på bloggen allerede. Men, så fikk jeg så utrolig lyst på et stykke da, og da var det bare å sette i gang med litt baking.
Jeg styra ganske mye fram og tilbake for å lage akkurat den glasuren som jeg hadde sett for meg i hodet. Og resultatet du ser her, var fjerde glasurforsøk. Og dette ble jeg superfonøyd med.
Jeg brukte en velkjent glasur – nemlig glasuren til min kjempepopulære suksesskake med fantastisk god gul glasur – og så rørte jeg inn smeltet sjokolade i den!
Kan du tenke deg; den glasuren med massevis av salte peanøtter over og litt revet mørk sjokolade over der igjen! NAM!
Fordel sjokoladeglasuren over kakebunnen. Dryss over peanøttene. Jeg bruker å klemme noen av dem litt ned i glasuren også. Bruk en grønnsaksskreller til å skrelle litt mørk sjoklade over der igjen.
Dette er en herlighet av en konfektkake, så bak i vei og kos deg med resultatet!
Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!
Populære emner: DIY-mat Fru Timian Bake Kaker Høst