Nyt sommerens første rabarbra: Slik lager du karamellisert rabarbrapai
Jeg vedder på at dette blir en av dine sommerfavoritter
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Dette er en utrolig god rabarbrapai. Ja, den er så god at jeg våger meg på påstanden om at den rett og slett kan være verdens beste! Det vil det selvfølgelig være delte meninger om, men prøver du den, vil du fort finne ut at den helt klart befinner seg i toppsjiktet.
Når du lager pai, er paibunnen helt essensiell. Den skal være sprø og den må inneholde så mye smør at den flaker seg når den blir stekt. Les fremgangsmåten min for paibunnen godt før du begynner, så er du også garantert en sprø paibunn som ikke krymper under steking!
Oppå denne fantastiske paibunnen og sukkerblandede rabarbraen, lager jeg en topping bestående av brunt sukker og smør. Den gjør denne paien til en fantastisk karamellisert rabarbrapai.
Jeg vedder på at dette blir en av dine sommerfavoritter også! Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her.
POPULÆRE EMNER
#DIY-MAT #FRU TIMIAN #BAKE #KAKER #LAG DET SELV #VÅR #FESTKAKER