Slik lager du hjemmelaget potetgull
Så enkelt er det å lage dette hjemme!
Fredag + potetgull = sant! Fredager er det lov å kose seg litt ekstra med favoritt-potetgullet. Men har noen gang tenkt på hvor enkelt det er å lage dette selv?
Nå har du sjansen til å prøve, og de norske gutta i Flying Culinary TV har vært så snille å lage en enkel oppskrift til alle oss hobbykoker som alt for ofte kjøper ferdige produkter på butikken.
Dette trenger du:
- Mandolin, skreller eller maskin til å skjære tynne skiver
- Høy kjele
- Frityrøse
- Papir
- Krydder
- Sil
- 7,5 dl solisikkeolje (eller rapsolje)
- 2,5 dl olivenolje
- 500 gram poteter
- salt
- (1 hel hvitløk og 1 kvast rosmarin –varm opp olje med dette for å smakssett oljen som igjen smakssetter chipsen hvis du ønsker)
EXTRATIPS: Bruk bare potetskallet og lag chips av det. Det smaker mest og kan erstatte sprøtt bacon i flere retter, for eksempel en kald potet- og purreløkssuppe.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!