Perfekt vårmat: Se oppskriften på vietnamesiske vårruller her
Foto: Fru Timian
Slik lager du Vietnamesiske vårruller
Vietnamesiske vårruller, eller ferske vårruller – som man også kan kalle dem – er fulle av friske og gode vårruller. Til motsetning fra friterte vårruller, serveres disse helt ferske uten fritering. De kan fylles med mange ulike fyll. Denne versjonen er med svinekjøttdeig, risnudler og masse friske grønnsaker.
Foto: Fru Timian
Foto: Fru Timian
I tillegg til grønnsaker og nudler, fylles vårrullene med stekt svinekjøttdeig og peanøtter, som gir både god krønsj og smak til rullene. Dipsausen er dessuten skikkelig snadrete! Det er en ganske stor porsjon saus. Den kan du oppbevare i kjøleskapet og bruke som dipp også til andre retter.
Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften!
POPULÆRE EMNER
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!