Hvordan lage biff til mange gjester
I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage biff til mange gjester.
Dette trenger du:
- Biff
- Salt og pepper
- Margarin
Trinn 1: Gjør klart kjøttet
Kjøttet bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal stekes. Kjøttstykkene bør være omtrent like tykke.
Tørk kjøttet med kjøkkenpapir før steking, og dryss med salt og pepper.
Trinn 2: Steking
Bruk god varme og la stekepannen bli varm før du legger margarin eller olje. Når margarinen slutter å bruse og er nøttebrun, kan du legge i kjøttet.
Oljen er varm nok når du stikker et treredskap ned i den og det bruser rundt.
Legg ikke i for mange kjøttstykker av gangen.
Brun kjøttet i ca 30 sekunder på hver side, og legg det over i en langpanne etter hvert. Dette kan forberedes i god tid.
Trinn 3: Legg i langpanne
Sett langpannen inn i stekeovnen ved 125 grader i 20 minutter, hvis du vil ha biffen medium stekt.
Ta langpannen ut av ovnen og la kjøttet hvile i ca. 8 minutter. Da er biffene medium stekt.
Lik oss på Facebook for de beste tipsene!