Hvordan lage helstekt reinsdyrsfilet

Reinsdyrfilet fra Nord-Norge med mye godt tilbehør.

Dette trenger du:

  • 500 g ytrefilet av reinsdyr
  • Friske krydderurter
  • Salt og pepper
  • Olje og smør til steking
  • Potetkrem
  • Smørstekt sellerirot
  • Steinsoppragu
  • Potetschips
  • Sauser

Trinn 1: Krydre med urter

Trinn 2: Salt og pepper

Trinn 3: Brun reinsdyrfileetene

Trinn 4: Stekes i ovn på 160 grader
Bruk termometer for å få kjernetemperatur på 58 grader.

Trinn 5: Potetkrem

Trinn 6: Saus

Trinn 7: Steinsoppragu

Trinn 8: Friterte poteter

Trinn 9: Sile saus
.. og tilsette smør og annet tilbehør.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!