Mat til 17. mai? Fru Timian gir deg sine beste oppskrifter!
For å få krefter til både potetløp og borgertog, må vi spise god mat på 17. mai også! Her kommer noen smakfulle tips til hva du kan servere på nasjonaldagen!
Nystekte rundstykker til frokost
Det er genialt å lage klar rundstykkene kvelden før og så la dem heve i kjøleskapet eller i et kaldt rom over natten. Da trenger du bare å steke dem for å få helt nystekte rundstykker til frokost!
Disse frokostknutene er skikkelig populære!
17. mai er dagen for store mengder med is og pølser! Vil du gjøre en liten vri på pølsene, kan du bake dem inn i pølsebrødene!
For mange blir det ikke skikkelig 17. mai uten waldorfsalat! Denne varianten gir et friskt og veldig godt resultat!
Bruker du denne oppskriften, får du en perfekt stekt roastbiff hver eneste gang!
Kald laks med dill og persille
Skal du være borte hele dagen, før du får huset fullt av gjester, er det kjekt med all mat som kan lages klar på forhånd. Denne laksen blir ekstra god når den får lages dagen før!
Rustikk salat med hvitskimmelost og honningristede nøtter
Kombinasjonen god ost og honningristede nøtter er nærmest uimotståelig!
All foto: Fru Timian