Ingefær skreller du mest effektivt med noe helt annet enn en kniv!

Ingefaer2Foto: YouTube

I disse dager er det nok ikke få som knasker ingefær i håp om å lindre forkjølelse.

Her hos meg drikker vi ingefærte hver dag, og det hender også at vi bruker det i matlaging. Det går derfor en del ingefær i løpet av en uke, men noe jeg har merket meg, er at det blir en del svinn når jeg skreller den.

Skallet, om nå det er riktig terminologi, er så tynt, og formen på ingefæren er så ujevn at det synes vanskelig å unngå det. Både irriterende og uøkonomisk, med andre ord.

Fatt imidlertid mot, for her er et alternativ til kniv og potetskreller: Du kan skrape skallet vekk med en skje. Dette er en mer skånsom måte å fjerne skall på, og det sørger for at du ikke ender opp med å skjære vekk halve ingefær-roten.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!