Det beste middagsbrødet du noen gang har smakt? Ja, det tror jeg faktisk!

Hvitloksbrod680 380Foto: YouTube

Det finnes så ufattelig mye digg mat man kan lage. Jeg har en lang liste med retter jeg skal gjennom før året er omme, men for å være helt ærlig har jeg skjøvet alle ned en plass etter at jeg fant denne.

Det koster meg ikke en kalori å si at jeg elsker brød, og et godt brød er det beste jeg vet om. Her er det snakk om et rivebrød med hvitløksmør og ost, og det ser mildt sagt smakfullt ut. Slike brød er vel et slags tilbehør, men jeg kunne godt tenkt meg å spise dette rivebrødet med en god saus eller dipp.

Denne oppskriften er ment som et utgangspunkt, og det er slettes ingenting i veien for å eksperimentere. Bruk urter etter din smak, tilsett spekeskinke eller salami – bare fantasien setter grenser for hva slags rivebrød du lager. Men du trenger uansett et brød, og velg et godt brød.

Skjær brødet på langs og tvers slik at du får et rutenett, men ikke skjær gjennom brødet. Deretter smører du innsiden med hvitløksmør og ost og eventuelt annet du måtte ønske. Brødet pakkes inn i aluminiumfolie og stekes på 180 grader i 10 minutter. Ta deretter av folien og stek videre i 10 minutter. Brødet er ferdig når overflaten er sprø og osten er smeltet.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!