Kjenner du til HEMMELIGHETEN bak en skikkelig god frosting?
Foto: YouTube
Ok, en ting er å bake selve kaken. Men det som skal på toppen, eller eventuelt mellom lagene med kake, det er det innimellom verre med. Med mindre du har funnet din fremgangsmåte, myldrer det av alternativer der ute i bakejungelen som du kan velge blant. Dama bak bloggen Bigger Bolder Baking, kokken Gemma Stafford, gir deg her sin beste oppskrift. Og skal vi tro henne selv, samt hennes store følger-skare, gir dette et knallbra resultat.
Det er bare en ting du må huske: Start i tide. Ikke vent til det sekundet du trenger topping til kaken.
I filmen forklarer Gemma hvorfor.
For å gjøre det litt enklere for deg har vi snekret sammen listen med hva du behøver:
– 1,5 cup (340 gram) mykt smør
– 3,25 cup ( 360 gram) melis
– 2 teskjeer vaniljeekstrakt
– Frøene fra en vaniljestang (Går også fint uten.)
– 2 -3 spiseskjeer melk eller fløte
– Litt salt
Vips! Veien til kakesuksess trenger altså ikke lenger være belagt med hundrevis av glasurbommerter.